Partially Left Out

Partially Left out

  • Kwanhoon gallery extension plan

   This project is to extend KwanHoon gallery. New building could be erected separately, yet I decided to attach the extended part to the gallery. This way, the two buildings can have spatial connection. By subtracting some part of the building, the existing gallery can be visually connected.

KwanHoon Gallery has fame and long history, it is beloved by many artists. However, the space is not big enough to accommodate other kinds of program. The proposal is to make up the existing program, space is planned to connect the inside and outside.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s